Fietsen in Letland

Op zoek naar een actieve vakantie? Kom fietsen in Letland!

Fietsen in LetlandWilt u een actieve vakantie beleven waarbij u kunt genieten van de natuur? Kom dan fietsen in Letland. Wanneer u tijdens uw vakantie komt fietsen in Letland, beleeft u een vakantie om nooit te vergeten! Doordat Letland overwegend vlak is, is het voor jong en oud mogelijk om geweldige fietstochten te maken.

Kom fietsen in Letland en geniet van de ongerepte en overweldigende natuur, mooie rivieren, prachtige vogels en culturele rijkdom.

fietsen in  letland

Fiets langs uitgestrekte naaldbossen, glooiende landerijen en langgerekte stranden. Of u nu één dag of een week wilt fietsen in Letland, u raakt niet uitgekeken! Letland is de ideale vakantiebestemming voor mensen die van groen houden.

De vakantiehuizen zijn gevestigd in de regio Kurzeme, in het oosten van Letland. In het oosten van Letland liggen heuvels van 150 tot 300 meter hoog. In Kurzeme zijn goede fietsen letland (2)mogelijkheden om te fietsen in Letland. Het toeristenbureau in Kuldiga biedt verschillende fietsroutes met lengtes van 8 tot ruim 60 km! Op het toeristenbureau zijn routekaarten verkrijgbaar en bovendien zijn daar ook fietsen te huur. Het is absoluut de moeite waard om te komen fietsen in Letland! Geniet tijdens uw vakantie van het mooie landschap en kom even helemaal tot rust. Een bezoek aan Riga is ook zeer aan te raden. Combineer fietsen in Letland en genieten van de natuur met de culturele rijkdommen die Letland u te bieden heeft.

Fietsdag in Kuldiga
Op 22 mei organiseert Kuldiga een jaarlijkse fietsdag. Fietsers uit de regio, maar ook uit fietsen letland (3)Riga, andere delen van Letland en toeristen komen dan naar Kuldiga om te fietsen in Letland. U kunt op deze dag deelnemen aan een prachtige fietstocht van ca. 40 km. Bovendien komt u dan langs de mooiste plekjes van Letland!

Kuldiga is de eerste plaats in letland waar men kan fietsen volgens  het fietsknooppunten systeem

Boek één van onze prachtige vakantiehuizen, stap op de pedalen en kom fietsen in Letland!