Wandelen in Letland

Wandelen in Letland een avontuur om nooit te vergeten!

Wandelen in LetlandLetland is misschien niet de eerste bestemming waaraan u denkt in uw zoektocht naar een actieve vakantie. Wellicht kunnen wij u enthousiast maken voor wandelen in Letland.

Het Letse landschap, de prachtige cultuur en de bruisende Hanzestad Riga vormen een fantastisch decor voor een ontspannen wandelvakantie in Letland. In Letland raakt u Wandelen in Letlandniet uitgekeken. Een manier om het land te verkennen is door te gaan wandelen in Letland. Het is voor jong en oud is geweldig om te gaan wandelen in Letland. U kunt verschillende prachtige wandeltochten maken door de vrije natuur. Hierdoor is wandelen in Letland en avontuur om nooit te vergeten. Geniet van het mooie en ongerepte landschap van Letland. Houd er wel rekening mee Wandelen in Letlanddat Letland zo uitgestrekt is dat u wel een routekaart nodig heeft.

In de omgeving van onze vakantiehuizen zijn goede mogelijkheden om te wandelen in Letland. Het Letse toeristenbureau van Kuldiga heeft verschillende routes met lengtes van 8 tot ruim 60 km!

De vakantiehuizen liggen in de regio Kurzeme. U kunt hier prachtig wandelen in Letland! Kurzeme heeft een drietal van belangrijke natuurgebieden. In deze natuurgebieden kunt u genieten van onaangetaste bos- en veengebieden, wilde paarden, biodiversiteit en vele prachtige vogels!

Wandelen op het strandWandelen in Letland op strand

Onze vakantiehuizen liggen niet ver van het strand van de Baltische zee. Kom dus ook wandelen in Letland langs het strand van de Baltische zee. Met de auto is het ongeveer een half uur rijden (ca. 40 km) naar het Letse kustplaatsje Jurkalne of de, iets verder gelegen Letse zeehaven, Paviloste. U kunt Wandelen in Letland op de watervaleindeloos wandelen over het prachtige strand zonder dat u veel mensen tegen komt! Sluit uw dag af met een heerlijke maaltijd in een Lets café of restaurant en probeer één van de heerlijke Letse gerechten!

Kom wandelen in Letland en beleef een geweldige en avontuurlijke vakantie in een prachtig land!