Kanoën in Letland

Voor een avontuurlijke vakantie komt u kanoën in Letland!

Bent u actief, avontuurlijk en een echte natuurliefhebber?kanoen letland Dan is kanoën in Letland iets voor u! Een geweldige activiteiten tijdens een actieve en avontuurlijke vakantie is kanoën in Letland. Letland ligt bezaaid met meren en rivieren. Hier kunt u prachtig kajakken, kanoën en raften. Ook de Letse provincie Kurzeme (waar onze vakantiehuizen staan) is rijk aan rivieren en meren waar u prachtige kanotochten kunt maken!

Kanoën in Letland is geweldig over de Letse rivier de Abava. Deze rivier loopt dwars door één van de Letse valleien, namelijk de Abava Vallei. In Letland, en specifiek in de Letse provincie Kurzeme zijn veel verhuurbedrijven waar kano’s en kajaks te huur worden aangeboden. Dit is inclusief de nodige uitrusting.kanoen letland Ga op een geweldig avontuur en kom kanoën in Letland!

Kanoën in Letland kan voor één dag, maak bijvoorbeeld een prachtige dagtocht. Ook kunt u meerdaagse tochten maken. Op deze manier kunt u de Letse natuur ontdekken vanaf het water! U zult uw ogen uitkijken! De Letse natuur is prachtig, ongerept en oneindig. Bovendien zijn er vele rivieren waar u kunt kanoën in Letland.
Wanneer u gaat kanoën in Letland kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van de vervoerservice van de kanoverhuurbedrijven. Zij bieden u de service om u op te halen en/of u weg te brengen.kanoen letland

Kanoën in Letland is een ervaring die u een keer in uw leven meegemaakt moet hebben. Boek één van onze vakantiehuizen en huur een kano! Bij de Letse VVV kunt u alle informatie krijgen over de kanoverhuurbedrijven in de regio en de mooiste rivieren om te kanoën. Naast kanoën in Letland kunt u natuurlijk ook prachtig fietsen, wandelen, paardrijden en nog veel meer.kanoen letland Geniet ook van de prachtige cultuur van Letland! Een vakantie in Letland is een vakantie om nooit te vergeten! Ontdek het land van de onbeperkte mogelijkheden!