Paardrijden in Letland

Kom paardrijden in Letland en rij door de prachtige natuur

Paardrijden in Letland

Naast fietsen en wandelen kunt u ook heerlijk paardrijden in Letland. Bent u een echte paarden liefhebber en op zoek naar een unieke vakantie? Boek uw vakantie bi j ons en kom paardrijden in Letland. Huur een paard en ervaar de vrijheid!

U kunt heerlijk paardrijden in Letland, Letland is rijk aan zand en bospaden. Paardrijden in letland wordt veel gedaan omdat er door prachtige bossen en over mooie heide velden gereden kan worden. Ook kunt u heerlijk paardrijden in Letland over de uitgestrekte stranden van Letland.

paardrijden in letland

Letland heeft een lange zand kust waar u geweldig kunt rijden. In de grote badplaatsen zoals Ventspils, Roja, Jurmale, Jurkalne en Liepaje kunt u in de buurt van het strand paarden huren om een prachtige strandrit te maken.

Onze Letse vakantiehuizen staan ongeveer 6 km buiten het plaatsje Kuldiga. Rondom de plaats Kuldiga kunt u prachtig paardrijden. In de regio Kurzeme bevinden zich een aantal manege’s waar u uw paard kunt stallen of paarden kunt huren. Ervaar Letland vanaf de rug van een paard en kom paardrijden in Letland!

paardrijden letland

In Letland kunt u zelf met een paard op pad gaan of met een groep, onder begeleiding van een instructeur. Bent u nog geen geoefende ruiter bent maar wilt u wel graag paardrijden in Letland? Bij de meeste maneges zijn er ook binnen en buiten rijbakken aanwezig, zodat u toch de mogelijkheid heeft om te genieten van paardrijden in Letland.

Paardrijden in Letland: rij door de ongerepte en vrije natuur! U zult een unieke en onvergetelijke vakantie beleven. Geniet tijdens uw vakantie ook van de culturele rijkdommen die Letland u te bieden heeft!

paardrijden in letland

Kunt u niet paardrijden maar wilt u toch met paarden de natuur ontdekken?

Er zijn ook allerlei huifkartochten mogelijk in de Letse provincie Kurzeme. Bij de Letse VVV kunt u alle informatie krijgen over paardrijden in Letland en prachtige huifkartochten.